Tee merkityksellinen vaikutus

Katsomme tulevaan. Luomme uutta. Lähennämme idean ja ihmisen. Riisumme pois mielikuvista vastaamaan sitä käsitystä, jonka haluammekin esittää. Paremman markkinoinnin tekeminen syntyy ymmärtämisen ja suunnittelun kautta. Aito kiinnostus ja intohimo tekemiseen heijastuu huolelliseen työn jälkeen ja sitä kautta merkittäviin tuloksiin.
Vain merkitykselliset teot markkinoinnissa jäävät mieleen ja luovat yhteyden yrityksesi ja asiakkaasi välille.
Kreatia on luova digitaalisen markkinoinnin mediatuotantotoimisto, joka luo uusia yhteyksiä.
OTA YHTEYTTÄ

Nimi, jonka takana on luovuutta

Nimi Kreatia tulee englannin kielen sanasta create /kɹiːˈeɪt/, joka tarkoittaa uuden yksilön, paikan, asian tai ilmiön tekemistä. Kreatia syntyi halusta luoda jotain uutta.

Kreatian takana on yrittäjä Arto Helin, audiovisuaalisen alan todellinen moniosaaja.

Arviointi

Laskemme kustannustehokkaimman ratkaisun siten, että lopputulos on varmasti toteutettavissa ja juuri teille paras mahdollinen.

Kustannukset

Moniosaavan työryhmän pieni koko takaa pienemmät tuotantokulut. Asia korostuu erityisesti kuvauksissa, jotka kestävät pidempään ja sijoittuvat matkan taakse.

Mahdollisuuksia

Kompakti kalusto kulkeutuu näppärästi vaikka Suomen rajojen ulkopuolelle ja tekee tuotannon kulurakenteesta kevyemmän. Tämä avaa myös toteuttamisen kannalta uusia mahdollisuuksia.

Kasvaminen

Käytämme tarvittaessa myös isompaa kuvausryhmää. Hyödynnämme kohteissa paikallista osaamista, mikäli tälle on tarvetta projektin kannalta.