RR-Vaaput ovat tunnettuja, huolellisesti valmistettuja vaappuja lohen ja taimenen pyyntiin. Ottipelit valmistetaan käsityönä pienessä verstaassa Tampereella ja jokainen vaappu myös viritetään pyytävään uintiin yksilöllisesti ennen pakkaamista. RR-Vaaput ovat viehetilastojen kärkeä kovien lohimiesten ja -naisten keskuudessa ympäri Pohjoismaita ja Eurooppaa. Koska RR-Vaapun värikartta on laaja ja tuotteiden valmistus tehdään suhteellisen pieninä erinä, valmistaja halusi jonkun toimivan ratkaisun verkkokauppaa varten vaappujen hyvään esillepanoon.
Kreatia antoi konsultointipalveluna tarvittavat kalustohankintalistat ja opasti tarvittavat työvaiheet yrittäjälle kuvata itse korkealaatuiset kuvat tuotteista. Haastavaa kuvausta helpottamaan teimme myös tilattuihin kuvausvalaisimiin muutostyöt, jotta ne toimivat paremmin tarkoituksen mukaisessa käyttötarkoituksessa. Uusien värimallien ja vaappumallien esittely ja nettikauppaan laittaminen on huomattavasti nopeampaa ja edullisempaa, kun nuo vaiheet saa yrittäjä tehtyä itse suoraan vaappujen valmistuttua.
Tilaa omat vaappusi osoitteesta

Sain Artolta hyvät ja selkeät ohjeet liittyen kuvaamiseen ja kuvien käsittelyyn. Sain rakennettua tyylikkään verkkokaupan, joka todella näyttää ammattimaisesti toteutetulta.

Lasse PauheRR-Vaappu