Arto Helin on toiminut Huittisten aikuiskoulutuskeskuksen (nyk. Sataedu) valokuvauksen tuntiopettajana vuosina 2005 – 2012. Myös valokuvauksen ja kuvankäsittelyn yksityistunneista ja ryhmäopetuksesta on kokemusta vuosien varrelta.
Valokuvaus ja videointi on tänä päivänä monellakin eri erityisosaamisalalla osana työnkuvaa. Kuvaus ja työn dokumentointi ei silti ole itsestäänselvä suoritus. Henkilökunnan kouluttaminen ja/tai heille työnkuvaan sopivien laitteiden hankinta voi olla hyvä investointi palvelun laatutasoa nostettaessa kilpailukykyiselle tasolle. Osaamme räätälöidä koulutuksen sisällön vastaamaan yrityksen tai oppilaitoksen tarpeita ja koulutuslinjaa vastaavasti.

Miten kameran kuvat jaetaan matkan päästä mobiiliyhteydellä välittömästi ilman tietokonetta?

Mikä on oikea tapa lähettää suuri määrä korkealaatuisia kuvia sähköpostissa?

Miten voidaan helposti parantaa kuvanlaatua asiakkaalle tehtäviin liitedokumentteihin?

Miten tehdään Youtubeen näyttäviä ja toimivia videoita? Tai ilman että ääni särisee tai kuva on keltaisen tai muuten ongelmallisen sävyistä?

Miten luodaan hyvännäköistä kuvaa ja videota sosiaaliseen mediaan ja saadaan kiinnostuneita ihmisiä seuraamaan minua ja sitä kautta orgaanista kasvua tililleni?

Kurssipalaute on ollut lähes sataprosenttisesti todella positiivista. Olen kerännyt kurssien jälkeen palautteen sekä opetuksesta että sen sisällöstä. Lähestymiskulmaa valokuvauksen ja kuvankäsittelyn opetteluun on pystytty loiventamaan selkeämmäksi ja helpommaksi hyvien käytännön esimerkkien avulla. Alla on satunnaisia otteita paksusta nipusta anonyymejä kurssipalautteita, joita on kertynyt vuosien saatossa. -Arto Helin

Opettaja ammattitaitoinen ja asiansa osaava. Hyvä ja selkeä esitystapa.

Opettaja todella motivoitunut, mukava ja innostunut asiasta.

Opetus oli selkeää ja opettaja tiesi mistä puhui. Kiitos kurssista!

Innostunut opettaja. Tiedät paljon asiastasi.